Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
40 dkg Nutri free Mix Per Pane
rumaroma
20 dkg vaj
édesítő
10 dkg gesztenyemassza natúr
1 cs sütőpor
1 ek kakaópor
kókuszkrém
+ 15 dkg natúr gesztenyemassza
kókuszkrém
édesítő
házi csoki
Elkészítés:
Az összes alapanyagokat alaposan összeturmixoljuk, vagy robotgéppel kikeverjük, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kiszaggatjuk.
Megkenjük a tetejét kókuszkrémmel, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A tetejére a maradék gesztenyét kikeverjük édesítővel és kókuszkrémmel, majd habnyomóval a megsült kekszekre tesszük és házi csokival díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése