Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
2 db hagyma
2 db póréhagyma
só
bors
rozmaring
1 dl kókuszkrém
2 ek tápióka keményítő
olaj
víz
húsleves alaplé
Elkészítés:
A hagymát,póréhagymát megpucoljuk,megmossuk, majd apróra vágjuk.
A pici olajon megpirítjuk, fűszerezzük, majd felöntjük vízzel és alaplé keverékével.
Puhára főzzük, majd botmixerezzük.
A tápióka keményítőt kikeverjük a kókuszkrémmel, majd a meleg levesből hozzáadunk, kikeverjük, majd vissza öntjük a levesbe, és hagyjuk sűrűsödni.
Pirított kockával tálaljuk (nekem volt még gl mentes zsemlém, és azt pirítottam).
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése