2014. október 12., vasárnap
SAJTOS CIPÓ ÉS ÓRIÁS BAGETT (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
25 dkg Nutri free mix per fibra + (itt találod)
25 dkg Albatutti magos lisztkeverék (itt találod)
só
3 dkg élesztő
kb 5 dl víz
olaj
reszelt növényi sajt
Elkészítés:
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos vízbe, majd az összes hozzávalót alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk állni egy órát.
Majd elosszuk 3/4 és 1/4 részre, a nagyobból lesz a cipó a kisebb pedig a bagett.
Sütőpapíros tepsire tesszük megformázva, bevagdossuk.
200 fokra előmelegített sütőben 30 percet sütjük, majd lekenjük olajjal vékonyan, majd sütjük még 10-15 percet és a végén rátesszük a sajtot.
Barnára sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése