2014. november 10., hétfő

BEJGLI - PALEO VÁLTOZAT (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc


Hozzávalók:
20 dkg kókuszliszt (itt találod)
20 dkg mandulaliszt (itt találod)
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
édesítő
4 db tojás
20 dkg kókuszzsír (itt találod)
1 késh. szódabikarbóna

Töltelék:
dió + kókusztej elegye+édesítő

mák + meggy + megy leve+édesítő

Elkészítés:
A liszteket egy tálba tesszük az útifűvel együtt, majd bele tesszük a szódabikarbónát, elkeverjük, majd a felvert tojásokat, végül a kókuszzsírt.
Alaposan összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük fél órát.
Majd sütőpapíron kinyújtjuk, megtöltjük és feltekerjük a sütőpapír segítségével (óvatosan, mert reped!!).
Végül felvert tojással megkenjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése