2014. december 1., hétfő

DIÓS - BARACKOS KALÁCS ( GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES )



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
30 dkg Nutri free Mix per Pane (itt találod)
25 dkg kókuszliszt (itt találod)
2 ek útifűmaghéj (itt találod)
édesítő
2,5 dkg élesztő
5 dl víz
10 dkg liga margarin
2 db tojás

Töltelék:
25 dkg darált dió
édesítő
baracklekvár

+ 1 db tojás a kenéshez

Elkészítés:
Az élesztőt a vízben felfuttatjuk, majd az összes alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzuk.
Hagyjuk kelni.
Majd lisztezett deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk, és az előzőleg kikevert diót (lekvárral,édesítővel) belekenjük.
Feltekerjük, majd megkenjük felvert tojással.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése