Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
4 ek mákliszt (itt találod)
édesítő
1 ek méz
1 cs sütőpor
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
3 ek víz
1 kk fahéj
Krém:
2 cs vaníliás pudingpor (haas)
4 dl víz
1 ek liga margarin
3 ek kókuszkrém (itt találod)
édesítő
Teteje:
Házi csoki mézzel , mézeskalács fűszerkeverékkel és némi fahéjjal megbolondítva.
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd megsütjük kb 20 perc alatt
A krémhez megfőzzük a pudingot, majd a margarinnal és kókuszrémmel krémesítjük.
Ezt rátesszük a tortalapra.
Betesszük a hűtőbe , hogy összeálljon, majd pár óra múlva az ízesített házi csokival leöntjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése