Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
3 db tojás
édesítő (ha szükséges, én elhagytam)
2 ek méz
3 ek
Nutri Free Mix Per Dolci (itt találod)
5 dkg aszalt sárgabarack
10 dkg dió
1 cs sütőpor
Házi csoki a tetejére
kenyér szilikon forma (itt találod)
Elkészítés:
A tojásokat ketté választjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük.
A diót durvára vágjuk, az aszalt barackot apró darabokra.
Majd fokozatosan mindent bele adagolunk a tojásfehérjébe, legvégül adjuk hozzá a diót és barackot, azt csak átforgatjuk benne, majd szilikon kenyérformába tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
Házi csokit teszünk a tetejére.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése