2014. december 26., péntek
MÉZESKALÁCS TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
6 db tojás
6 ek Nutri free mix per pane (itt találod)
édesítő
1 cs sütőpor
fahéj
méz
Krém:
5 dl növényi tej
édesítő
méz
mézeskalács fűszer
fahéj
2 cs vaníliás pudingpor
3 ek kókuszkrém
10 dkg liga margarin
15 db mézeskalács
Külseje:
Gluténmentes tortabevonó (itt találod)
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk, majd fokozatosan adunk hozzá mindent.
Ezt a tésztát két lapként sütjük (lehet három is).
A krémhez a pudingot megfőzzük, majd mindent bele keverünk, a mézeskalácsokat apróra turmixoljuk, majd a végén azt is bele keverjük.
A kihűlt lapokat megkenjük, majd hűtőbe tesszük, hogy össze álljon.
Végül fondanttal díszítjük...
Jó étvágyat!
Az alapanyagokat egy helyről itt találod jó áron: Ételallergia Abc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése