2014. december 23., kedd

VANÍLIÁS - MÁLNÁS CSOKI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES, SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
csoki réteg:
100 gr kókuszzsir
100 gr cukrozatlan kakaópor (holland vagy szerencsi, vagy a cicás...)
édesítő (ez attól függ, hogy keserű csokit vagy édesebbet szeretnek )
kb 2 ek kókuszkrém (ha tejcsokisabbat szeretnénk, akkor többet kell ebből bele tenni)

Töltelék:

Házi málnalekvár

1 cs vaníliás pudingpor - haas
1 dl víz
1 dl kókusztej
1 ek liga margarin
édesítő
1 ek kókuszkrém

Elkészítés:

A vanília pudingot megfőzzük, majd a többi alapanyagot is hozzákeverjük.
A csokihoz a kókuszzsirt felolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport, édesítőt, majd legvégül a kókuszkrémet, itt nagyon gyorsan kell dolgozni, hogy az olaj ne csapódjon ki.

Majd formába tesszük, csoki, puding, lekvár, és csoki..
Hagyjuk dermedni a hűtőben.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése