2015. július 3., péntek
CSOKIS-VANÍLIÁS-HABOS KEHELY (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg Absorice csokis növényi fehérjepor
2 db tojás
1 cs sütőpor
édesítő
1,5 ek kókuszolaj (itt találod)
150 gr rizskrém (Alpro)
Krém:
0,6 dl mandulatej (Alpro)
édesítő
1 cs Haas vaníliás pudingpor
Tejszín réteg:
1 cs habfixáló
2,5 dl kókuszkrém (Alpro)
édesítő
ízlés szerint gyümölcs (nálam szeder volt)
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd szilikonos formában kb 20-25 perc alatt megsütjük (tűpróba).
Ha kihűlt felkockázzuk.
A kókuszkrémet a habfixálóval alaposan kikeverjük, majd a hűtőbe tesszük.
A pudingot megfőzzük.
Ha minden kihűlt (piskóta,puding), akkor kehelybe rétegezzük, tetejére a "hab" jön, majd a gyümölcs.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése