2015. július 25., szombat
ŐSZIBARACKOS TÁSKA (GLUTÉN,TOJÁS,HOZZÁ ADOTT CUKOR, SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
15 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
15 dkg Farmo fibrepast cake mix (itt találod)
15 dkg Schar Farina
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
1 cs porélesztő
5,5 dl víz
édesítő
Töltelék:
4 db nagy méretű őszibarack
méz
1 ek citromlé
+ olvasztott növényi vaj (tojás fogyasztóknak tojás) a kenéshez.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
A barackot megmossuk, megpucoljuk, majd felszeleteljük, és a mézzel és citromlével összepároljuk pár perc alatt.
Ha letelt az idő, akkor a tésztát kinyújtjuk, négyzet alakokat vágunk belőle, megtöltjük barackkal, majd felhajtogatjuk a széleit.
Megkenjük olvasztott növényi vajjal (tojás fogyasztók tojással).
180 fokra előmelegített sütőben légkeverésen kb 25-35 perc alatt megsütjük.
Ugyan ebből a tésztából készített Anna egy nagy A betűt lekvárral töltve.. EGYEDÜL ;)
NUTRI FREE LISZTEK A LEGJOBB ÁRON:
ÉTELALLERGIA ABC
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése