Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
25dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
20 dkg Nutri free mix per pasta fresca (itt találod)
1 cs porélesztő
édesítő
1,5 ek útifűmaghéj (itt találod)
10 dkg növényi margarin
3,5 dl víz
3 ek cukrozatlan kakaópor
rizskrém - Alpro
házi cukormentes meggylekvár
+ növényi margarin a kenéshez
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni 1 órát.
Ha megkelt, akkor az előzőleg kikevert kakaópor és rizskrém elegyét hozzá dolgozzuk, majd jól kilisztezett lapon átgyúrjuk (szükség szerint adunk hozzá még 2-3 ek lisztet ).
Majd kinyújtjuk, megkenjük lekvárral, feltekerjük, felszeljük, megkenjük olvasztott margarinnal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése