Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
25 dkg Il pane di anne glutén,tej,tojásmentes sütiliszt
15 dkg Il pane di anne glutén,tej,tojásmentes kenyérliszt
1 cs porélesztő
csipet só
fahéj (én 2 ek raktam bele)
vanília aroma
édesítő
1 ek útifűmaghéj
kb 2,2 dl rizstej - Alpro
házi baracklekvár
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni.
Az idő letelte után, lisztezett lapon kinyújtjuk kb fél ujjnyi vastagságra, majd kockákra vagdossuk.
Megkenjük a lapokat lekvárral majd egy szilikon kenyérformába rakosgatjuk egymás háta mögé.
Megszórjuk édesítővel pluszba a tetejét, amjd 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése