Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
6 dkg Schar Universal
15 dkg Nutri free fibra+ (
itt találod)
20 dkg Nutri free mix per pane (
itt találod)
2 dkg tápióka keményítő (
itt találod)
10 gr útifűmaghéj
só
1 cs porélesztő
kb. 5 dl víz
Elkészítés:
A tálat beáztatjuk 2 órára.
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd a beáztatott tálat jól eltöröljük, sütőpapírt teszünk bele, majd beletesszük a megformázott kenyér tésztát.
Lefedjük, és hagyjuk kelni egy órát, majd hideg sütőbe tesszük (fedéllel együtt - előtte szezámmaggal megszórhatjuk), 180 fokon hatvan percet sütjük, majd levesszük a fedőt és kb 20 percig sütjük még.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése