2015. november 22., vasárnap
EXTRA CSOKIS TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
Piskóta:
25 dkg il pane di anne glutén-tejmentes sütiliszt
10 dkg növényi margarin
édesítő
2 ek cukrozatlan kakaópor
2 db tojássárgája
Krém:
2,5 dl kókuszkrém Alpro
édesítő
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek il pane di anne glutén-tejmentes sütiliszt
3 db tojássárgája
+ házi csoki
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit össze dolgozzuk, majd egy oldal csatos formába vagy pite formába nyomkodjuk, majd 15 percig hűtőbe tesszük.
Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt ,megsütjük.
A közepe fel fog jönni, ezt kanállal kiszedjük, és kis tálkába tesszük a "morzsát".
Majd a kókuszkrémet felforraljuk, közbe a tojássárgáját,édesítőt,kakaóport ,lisztet kikeverjük, majd ha felforrt a krém,akkor belekeverjük, sűrűre főzzük, majd a kihűlt, kikapart piskótába öntjük.
Elegyengetjük, majd a "morzsával" megszórjuk és betesszük pár órára a hűtőbe.
Tálalásnál házi csokival díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése