Hozzávalók:
3 dl víz
8 dkg margarin
1 ek édesítő (1:5)
2 db tojás
15 dkg Mester sütiliszt
+ Mester vaníliás pudingpor (elkészítve - 2 dl kókusztejjel)
+ Mester epres pudingpor (elkészítve 2 dl kókusztejjel)
+ Mester diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A margarin, édesítőt és vizet összeforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet és jó alaposan kikeverjük, majd ha meghűlt, hozzáadjuk a tojásokat (én ilyenkor turmixxal összekeverem) és kikeverjük.
Majd habzsákba tesszük és sütőpapíros tepsire gombócokat nyomunk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra , majd 150 percig így sütjük, majd levesszük 170 fokra és még 10-15 percig így sütjük.
Majd megtöltjük a pudingokkal és megkenjük csokival a tetejüket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése