2016. május 5., csütörtök
NOCARB MEGGYES MORZSA SÜTI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT MENTES)
Hozzávalók:
12,5 dkg Nocarb rost sütőmix
2 db tojás (m)
2 gr sütőpor
2 ek édesítő (1:5)
5 dkg kókuszzsír (szilárd állapotban!!!)
+ 1 db tojás
+ kókuszkrém (0,5 dl)
+ édesítő
Töltelék:
30 dkg meggy
0,5 dl kókuszkrém
édesítő ízlés szerint
1 ek útifűmaghéj
Elkészítés:
A nocarb rost sütőmixet, kókuszzsírt, édesítőt, tojásokat, sütőport alaposan összemorzsoljuk.
A meggyet (nekem fagyasztott volt) kiolvasztjuk, hozzáadjuk az útifűmaghéjat, kókuszkrémet,édesítőt, majd összekeverjük.
A morzsa felét egy szilikonformába tesszük, jön majd rá a meggy, majd a morzsa másik fele.
180 fokra előmelegített sütőben 6 percig sütjük, közben a tojást,édesítőt és kókuszkrémet kikeverjük, majd ráöntjük, visszatoljuk a sütőbe és még kb 15-20 percet sütjük.
Isteni "zavtos" süti lesz :D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése