Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
3 dkg Nocarb daramix
1,2 dkg nocarb 1:7 édesítő
10 dkg kókusztej
6 gr Nocarb kakaós pudingpor
Krém:
vanília aroma
2,5 dl kókusztej
ízlés szerint édesítő
3-4 dkg nocarb daramix
+ eper
+ házi csokoládé
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd egy sütőpapíros tepsire simítjuk és 180 fokon megsütjük kb 10-15 perc alatt.
Ha megsült, akkor konyharuha segítségével feltekerjük, hagyjuk hűlni.
A "tejbegrízt" megfőzzük.
Ha meghűlt a piskóta megtöltjük a krémmel, majd eperrel, feltekerjük és házi csokival borítjuk.
Hagyjuk teljesen meghűlni, majd fogyasztható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése