2016. július 23., szombat
VANÍLIÁS-GYÜMÖLCSÖS TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,"SZÉNHIDRÁTMENTES")
Hozzávalók:
Piskóta:
6 db tojás
1 cs nocarb kakaós pudingpor
7 dkg nocarb kakaós pudinpor
4 dkg nocarb rost sütőmix
2 ek nocarb 1:7 édesítő
1 cs sütőpor
Krém
2 cs nocarb vaníliás pudingpor
2 dl kókusztej
ízlés szerint édesítő
3 dl kókusztejszín
+ kb 10 dkg fagyasztott gyümölcs - erdei- ezt kiolvasszuk és hozzáadunk útifűmaghéjat és édesítőt
Tetejére:
3 dkg nocarb daramix
ízlés szerint édesítő
1 cs nocarb vaníliás pudingpor
1 ek vanília aroma
3 dl kókusztej
+ házi csoki a tetejére
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd beleforgatjuk a többi alapanyagot.
Ebből 3 lapot sütünk.
A krémhez a pudingot a kókusztejben megfőzzük, majd hozzákeverjük a kókusztejszínt.
Csatos formába tesszük az első lapot, ráteszünk a pudingból, majd a gyümölcs felét, majd egy lap jön, erre először a gyümölcsöt, majd a pusingot, végü az utolsó lap.
A hűtőbe tesszük egy éjjelre.
Másnap megfőzzük a tetejére és oldalára valő krémet, beborítjuk, leöntjük csokival és 4-5 órát a hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése