Hozzávalók:
3 db tojás
4 gr sütőpor
1 ek 1:4 édesítő
3 ek Mester süteményliszt
(ITT)
1 kk útifűmaghéj
3 ek víz
Krém:
2 dl Meggle Decor habtejszín
1 őszibarack összeturmixolva
1 cs habfixáló vagy 1 ek burgonyakeményítő
+ Mester diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
A többi alapanyagot lassan beleforgatjuk, majd egy 18X18 as formába tesszük és 180 fokon , légkeverésen kb. 20 - 25 perc alatt megsütjük.
A habhoz a tejszínt felverjük, majd beletesszük a barackot, és habfixálót és tovább verjük velük.
Majd ha meghűlt a piskóta, akkor rátesszük a habot, majd befedjük olvasztott étbevonóval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése