2016. október 5., szerda
HAMIS HORTOBÁGYI PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
Palacsinta (6 db )
3 db tojás
só
4 dkg Nocarb rost sütőmix (ITT)
4 dl víz
3 gr sütőpor
Cukkinis - gombás töltelék:
30 dkg cukkini
20 dkg gomba
1 fej hagyma
só
pirospaprika
bors
kókuszolaj
+ 1 dl kókuszkrém
+ 5 dkg növényi sajthelyettesítő
+ 1 db tojás
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd kiolajozott palacsintasütőben kisütjük (lassabban sül , mint a normál palacsinta!!)
Töltelék:
A gombát megpucoljuk, majd a cukkinivel együtt megmossuk, feldaraboljuk.
A hagymát is megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a cukkinit és a gombát fűszereket, átforgatjuk, hozzáadunk némi vizet,majd puhára főzzük.
Megtöltjük a palacsintákat, kocka formában csukjuk össze (mint pl a túrós táska!!!)
Majd egy jénaiba tesszük.
A fennmaradt zaftot kikeverjük a sajttal, tojással kókuszkrémmel, majd leöntjük a palacsintákat és 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése