Hozzávalók:
50 dkg Mester házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
1 ek útifűmaghéj
1 ek burgonyapehely
1 ek oregánó
2 kk só
2 ek olaj
kb 5 db aszalt paradicsom
kb 5 dl víz
+ növényi sajthelyettesítő
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy nagy tálba tesszük, és összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a vizet, és jó alaposan kidolgozzuk.
Az aszalt paradicsomokat apróra vágjuk, majd belegyúrjuk, végül hozzáadjuk az olajat.
Jól kidolgozzuk vele, majd 4 részre osztjuk, és hosszú bagettet formázunk belőle nedves kézzel, majd vékonyan olajjal megkenjük.
Megszórjuk növényi sajttal, majd 40-50 fokon kelesztjük 30 percet, majd 180 fokon sütjük kb 20-25 percet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése