2016. december 19., hétfő

ERDEI GYÜMÖLCSÖS MOUSSE TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
Piskóta:
1 cs Nocarb kakaós muffinpor
3,2 dl kókusztej
2 ek édesítő (1:4)
30 gr olvasztott margarin / kókuszolaj
Krém:
30 dkg erdei gyümölcs (nekem fagyasztott volt)
2 dl kókuszkrém
1 dl kókusztej
5 db tojássárgája
12 gr Nocarb gumicukor por
ízlés szerint édesítő

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy 18 cm és formába tesszük és kb 20 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben légkeverésen.
A krémhez a tojássárgájákat az édesítővel és kókusztejjel kikeverjük, majd lassú tűzön kissé sűrűre főzzük.
A gyümölcsöt a kókuszkrémmel és gumicukor porral kikeverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojásos keverékhez, és sűrű krémmé főzzük.
Ráöntjük a piskótára (csatos formát használjunk), majd egy éjjelre a hűtőbe tesszük.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése