Hozzávalók:
15 dkg Nocarb kakaós muffinpor
30 gr kókuszolaj
3,2 dl víz
1-2 ek édesítő (1:4)
Krém:
3 dl kókusztej
ízlés szerint édesítő
3 db tojássárgája
1 ek Rum aroma
1 ek Rum aroma
1 ek holland kakaópor (én a mester család kakaóporát
használtam)
+ házi csoki (50 gr kókuszolaj, 50 gr kakaópor, édesítő, 1-2
ek kókuszkrém)
Elkészítés:
A Piskótához az összes alapanyagot kikeverjük, majd 180
fokos sütőben 25 perc alatt egy 18cm es tortaformában megsütjük.
A krémhez a hozzávalókat kikeverjük, majd sűrűre főzzük (ha
esetleg kisebb tojásokat használunk és nem áll össze, akkor 1-2 késhegynyi
konjaklisztet keverjünk bele!)
Ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a csoki
krémmel, majd a tetejét pedig a házi csokival.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése