2016. december 11., vasárnap
VÖRÖS-BOROS ASZALT SZILVÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL TÖLTÖTT BATYU (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
Batyu tészta (5 db)
10 dkg Nocarb rost sütőmix (ITT)
2 db tojás
15 gr kókuszolaj
100 gr víz
1 tk só
4 gr sütőpor
+ 1 db tojás a kenéshez
Káposztához:
25 dkg lilakáposzta
1 fej hagyma
só
bors
5 dkg aszalt szilva
1 dl vörösbor
3 ek kókuszolaj
1-2 ek Nocarb 1:7 édesítő (ITT)
A káposztát megmossuk, majd lereszeljük (vagy aprítógépbe felaprítjuk),
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felaprítjuk, majd az olajon kissé megpuhítjuk, hozzáadjuk a bort, összekeverjük, majd rátesszük a káposztát, közben a szilvát is felaprítjuk és hozzáadjuk.
Sózzuk , borsozzuk, édesítjük, hagyjuk puhára főni.
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle, majd megtöltjük a kihűlt káposztával.
Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 - 25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése