2016. december 11., vasárnap

VÖRÖS-BOROS ASZALT SZILVÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL TÖLTÖTT BATYU (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:

Batyu tészta (5 db)
10 dkg Nocarb rost sütőmix (ITT)
2 db tojás
15 gr kókuszolaj
100 gr víz
1 tk só
4 gr sütőpor
+ 1 db tojás a kenéshez

Káposztához:
25 dkg lilakáposzta
1 fej hagyma

bors
5 dkg aszalt szilva
1 dl vörösbor
3 ek kókuszolaj
1-2 ek Nocarb 1:7 édesítő (ITT)

A káposztát megmossuk, majd lereszeljük (vagy aprítógépbe felaprítjuk),
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felaprítjuk, majd az olajon kissé megpuhítjuk, hozzáadjuk a bort, összekeverjük,  majd rátesszük a káposztát, közben a szilvát is felaprítjuk és hozzáadjuk.
Sózzuk , borsozzuk, édesítjük, hagyjuk puhára főni.

A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle, majd megtöltjük a kihűlt káposztával.
Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 - 25 perc alatt megsütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése