Hozzávalók:
30 dkg Aby gluténmentes kenyérliszt
csipet só
5 gr porélesztő
1,5 ek édesítő (1:4)
4 dkg margarin
6 dkg aszalt gyümölcs
kb 2-2,5 dl kókusztej
+ 1,5 ek Aby gluténmentes kenyérliszt vízzel elkeverve
(folyékony állagú legyen)
Elkészítés:
A lisztet egy tálba tesszük, majd a margarint elmorzsoljuk
benne. Majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és jó alaposan kidolgozzuk. Hagyjuk
egy órát kelni. Majd fogunk egy szilikon formát, és olajos kézzel golyókat
formázunk a tésztából. A tetejüket bevágjuk, majd a vízzel kikevert lisztet kis
kanál segítségével a „résbe” tesszük. Majd 50 fokos sütőben 15 percig
kelesztjük újra, majd 180 fokon megsütjük kb 30 perc alatt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése