2017. május 5., péntek

ARANYGALUSKA - NOCARB (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
15 dkg Nocarb rost sütőmix
1,5 ek édesítő (Nocarb 1:7)
7 gr Nocarb sütőpor
5 db tojás
2 ek kókuszolaj
6 dkg darált dió
5 dkg kókuszkrém
kb 1 dl víz
+ olvasztott margarin / vagy kókuszolaj
+ darált dió
Öntet:
1 cs Nocarb vaníliás puding
2 dl kókusztej
2 dl víz
2 dl kókuszkrém
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk, majd kinyújtjuk, szaggatjuk. Majd kb 10 percet hagyjuk pihenni.
Majd olvasztott margarinnal megkenjük mindkét felét és dióba forgatjuk. Egy szilikon sütőformába vagy jénaiba tesszük a korongokat egymásra. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.
Az öntethez a vízzel elkevert édesítős kókusztejben kikeverjük a pudingot, majd megfőzzük, végül belekeverjük a kókuszkrémet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése