Hozzávalók:
5 db tojás (M)
1 cs sütőpor
1,5 ek édesítő (1:4)
5 dkg darált dió
6,5 dkg Aby házi kenyérliszt
+ baracklekvár
+ olvasztott csokoládé
+ darált dió
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot
verünk. A sárgáját kikeverjük az
édesítővel és a dióval, majd a hab felét hozzáadjuk. Avval is jól kikeverjük.
Majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Kikeverjük, végül beleforgatjuk a hab
másik felét. Óvatosan összeforgatjuk. Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és kb
20-30 perc alatt megsütjük. Majd ha kihűlt a piskóta, akkor pohár segítségével
szaggatjuk, majd a közepén elvágjuk. Megkenjük lekvárral, majd az oldalát is,
beleforgatjuk a dióba, majd csokival borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése