Hozzávalók:
4 db tojás
5 gr sütőpor
1 ek édesítő (1:4)
15 gr holland kakaópor
6,5 dkg Aby házi kenyérliszt
+ 15-20 dkg baracklekvár (ez függ a lekvár állagától –
folyósabb vagy keményebb)
Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük az édesítővel, majd kakaóporral. Végül hozzáadjuk a lisztet és sütőport, jó
alaposan elkeverjük (tehetjük egyébként egész egyszerűen egy turmixba, és avval
„keverjük”). Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon kb 20-30 perc alatt
megsütjük.
Majd ha kihűlt a piskóta, felkockázzuk, morzsoljuk.
Hozzáadjuk a lekvárt és jól összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle. Végül
dekorgyöngybe, darába forgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése