2018. február 16., péntek

CSOKIS - FAHÉJAS - MANDULÁS GOLYÓK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
25 dkg Mester házi kenyérliszt
1,5 ek édesítő (1:4)
4 gr porélesztő
1,5 dl kókusztej
10 dkg puha margarin
+ mester diabetikus étbevonó
+ fahéj - édesítő - darált mandula (ezt összemorzsoljuk) keveréke
+ olaj

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat (liszt, édesítő,porélesztő) egy tálba tesszük és elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és összedolgozzuk, majd a kókusztejet és alaposan kidolgozzuk. Hagyjuk kelni egy órát. Majd 8 - 10 rlszre szedjük, mindegyikbe teszünk étbevonót középre, majd golyókat formázunk belőle és forró olajban kisütjük. Még forrón megforgatjuk a fahéjas - mandulás édesítőbe.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése