2018. október 28., vasárnap

FAHÉJAS MAZSOLÁS KEKSZ (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
12,5 dkg margarin
2 ek édesítő (1:4) (ITT)
10 gr Orgran tojáspótló  (ITT)  + 10 ek víz elkeverve
fahéj
szerecsendió
1 cs sütőpor
2 ek rizstejszín
kb 10 dkg mazsola

Elkészítés:
A mazsolán kívűl mindent egy tálba teszünk, majd jó alaposan összegyúrunk, majd hozzáadjuk a mazsolát és avval is összegyúrjuk. Majd kis gombócokat formázunk, sütőpapíros tepsire tesszük, villával lenyomkodjuk. Majd 180 fokon kb 15 perc alatt megsütjük.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése