2020. április 4., szombat

NARANCSOS BUKTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
10 dkg Bake Free kelt tészta liszt
15 dkg Bake free szénhidrátcsökkentett kenyér liszt
4 g sütőpor
2 dkg édesítő (1:4)
kb. 3,7 dl víz
1 üveg St.Dalfour narancs lekvár
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd téglalap alakba kinyújtjuk.
8 részre vágjuk, mindegyikbe lekvárt teszünk.
A hosszabb oldalról behajtjuk, majd a rövidebb oldalról feltekerjük.
Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése