Hozzávalók:
30 dkg Mester süteményliszt
2 dkg Mester kakaópor
1 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő (1:4)
4 dl víz
8 dkg Mester diab étbevonó tördelve
1 cs sütőpor
Töltelék:
15 dkg Mester rizsdara
3,5 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
+ olvasztott mentes csoki a tetejére
Elkészítés:
Az alap hozzávalóit egy tálban jó alaposan kikeverjük, majd egy 18x18 - as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, elegyengetjük.
180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A tölteléket kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha meghűlt a piskóta, akkor a krémet rátesszük, majd olvasztott mentes csokival bevonjuk.
Hagyjuk állni 2-3 órát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése