Hozzávalók:
25 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék
15 dkg Nutriversum biscuit lisztkeverék
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
1 cs sütőpor
6 dkg édesítő (1:4)
8 dl víz
Középső réteghez:
1 üv Nutriversum baracklekvár
10 dkg Nutriversum Vegan Pro - csokoládés
7,5 dkg holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
4 ek rumaroma
2 dl növényi tejszín
Tetejére:
1 dl cukormentes málna vagy eper szörp
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
kb. 2,5 dkg édesítő (1:4) - porállagba
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd egy nagy tepsit ( gáztepsi méretűt ) kibélelünk sütőpapírral, majd eloszlatjuk rajta a piskótát.
180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Ha meghűlt és kihűlt, akkor 3 egyforma részre vágjuk.
Az egyik részt összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a középső réteg alapanyagait és jól összedolgozzuk.
Egy másik tepsit kibélelünk sütőpapírral, erre tesszük az egyik piskóta lapot, majd a tölteléket, és rá a másik piskóta lapot.
Majd a tetejére való alapanyagokat kikeverjük és elkenjük rajta.
Hagyjuk 4-5 órát, hogy összeálljon, majd fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése