Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg édesítő (1:4)
10 dkg Nutriversum Vegan Pro -vaníliás
1 cs sütőpor
7 dl víz
2 ek citromlé
Krém:
12,5 dkg vegán tejföl helyettesítő
0,7 dl tejszín
20 dkg meggy
8 dkg Nutriversum Vegan Pro - csokis
10 dkg Nutriversum Protein Crunchy - étcsokis
Elkészítés:
A piskótához a száraz aéapanyagokat alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és összedolgozzuk.
A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük először a piskóta tésztát, majd erre a tölteléket és 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése