Hozzávalók:
Piskóta:
40 dkg Mester csalás süteményliszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
4 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
3,9 dl növényi tej
2 ek vanília aroma
1 cs sütőpor
Töltelék:
10 dkg margarin
17,5 dkg barna rizsliszt
7 dl növényi tej
20 dkg Mester család kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
+ 15-20 dkg gluténmentes-cukormentes-vegán baracklekvár
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és a vanília aromát, és alaposan elkeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
A krémhez azalapanyagokat egy lábasba tesszük ( kivéve a margarint!), alaposan elkeverjük, majd sűrűre főzzük, végül belekeverjük a margarint.
Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor három részre vágjuk.
Majd rétegezzük, egy lap, lekvár, kókuszos krém..... Majd a tetejére is kerül lekvár és krém.
Hagyjuk hideg helyen 5-6 órát ( de egy éjjel jobb neki ), majd fogyaszthatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése