Hozzávalók:
25 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
ízlés szerint porédesítő
10 dkg kókuszreszelék
5 dkg holland kakaópor
15 dkg margarin
10 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva
2-3 kk mézeskalács fűszerkeverék
1 dl növényi tej
Töltelék:
5 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor
15 dkg kókuszreszelék
10 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
ízlés szerint édesítő
5 dl növényi tej
2 dl növényi tejszín
+ 10 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva
Elkészítés:
Az alaphoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a margarint, eldolgozzuk vele, majd pedig a növényi tejet, jól összedolgozzuk.
Egy kenyérformát kibélelünk folpackkal, a masszát beleegyengetjük úgy, hogy a széleire is jusson.
A töltelékhez az alapanyagokat egy lábasban jól elkeverjük, majd sűrűre főzzük.
Beleöntjük a formába, majd pedig olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon, majd másnap kiszedjük a formából és tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése