- 4 db csirke alsócomb
- 4 db csirke felsőcomb
- napraforgó olaj
- 4 fej hagyma
- 2 kk fokhagymakrém
- szárított petrezselyem
- 5 dl paradicsomlé
- 2 dl vörösbor
- só
Elkészítés:
- A csirkéket megmossuk, és leszedjük a bőrüket, majd még egyszer megmossuk jó alaposan.
- A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és felaprítjuk.
- Olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymakrémet, és összekeverjük.
- A csirkéket besózzuk, majd rátesszük a fokhagymás hagymára.
- Átforgatjuk rajta, majd felöntjük a borral.
- Ismét átforgatjuk a combokat, majd hozzáadjuk a paradicsomlét.
- Fedővel lefedjük, és puhára pároljuk, sűrűsödjön a szaftja.
- Ha kész, akkor petrezselyemmel megszórjuk. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése