- 40 dkg babapiskóta
- 20 dkg mascarpone
- 5 tojás
- 15 ek cukor
- 1 dl fehérbor (édes)
- 2 dl tejszín
- 1-2 ek kakaópor
- 3 dl feketekávé
Elkészítés:
- 10 kanál cukrot a tojássárgájaval habosra keverjük, majd hozzáadunk fél dl bort, és azzal is elkeverjük.
- Beletesszük a mascarpone-t, és jól eldolgozzuk benne.
- A tojásfejérjét és a tejszínt egy másik tálban kemény habbá verjük , és közben hozzáadunk 5 ek cukrot.
- Majd ebbe beleöntjük a tojássárgájás-mascarpone-s masszát, és összekeverjük.
- A kávét lefőzzük, és beleöntjük a maradék bort.
- Ebbe a boros-kávéba elkezdjük mártogatni a babapiskótát, majd egy tál aljára tesszük sorba, és rárakunk egy sor krémet, és ezt addig folytatjuk, amíg el nem fogynak.
- A tetejét kakaóporral szórjuk meg. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése