2013. január 25., péntek

HAGYMÁS-FŰSZERES CSIRKESZÁRNYAK


Hozzávalók:

A páchoz:
Elkészítés:
  1. A csirkeszárnyakat jól megmossuk, majd lepörzsöljük az apróbb, maradék tolakat, pihéket, ami esetleg rajta maradt. Majd újból jól megmossuk.
  2. A hagymákat megpucoljuk, megmossuk, és vastagabb karikákra vágjuk.
  3. A worcestershire-szószból, a chilipaprika örleményből, a majorannából, az ételízesítőből és az olajból kikeverjük a pácot.
  4. A csirkeszárnyakat és hagymát ebbe jól beleforgatjuk.
  5. Hagyjuk benne 1-2 órát, de ha nincs sok időnk, akkor rögtön mehet a sütőzacskóba.
  6. 30 percet sütjük, majd utána kivágjuk a zacskót, és még kb. 15-20 percet sütjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése