2013. január 24., csütörtök

MÉZES - MUSTÁROS SÜLT CSIRKESZÁRNYAK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,TOJÁS,SZÓJAMENTES)

Hozzávalók:

  • 12 csirkeszárny
  • 4-5 ek méz
  • 4-5 ek mustár
  • olaj, amennyivel meglocsoljuk
 A körethez:
Elkészítés:
  • A csirkeszárnyról lepörzsöljük az esetleges szőröket, majd jól megmossuk.
  • A mézet és mustárt ízlés szerint összekeverjük, majd a csirkeszárnyakat ebbe a keverékbe tesszük, és hagyjuk állni 2-3 órát a hűtőben.
  • Közben a krumplit megmossuk héjastól, és négyfelé vágjuk. Ha letelt a pácolási idő, kivesszük a hűtőből a csirkét és tepsibe tesszük, meglocsoljuk egy pici olajjal, mellétesszük a krumplikat, majd a maradék öntettel meglocsoljuk.
  • Lefedve sütjük kb. 20-30 percig, majd leszedjük a fóliát, és pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése