2013. február 2., szombat

BACONBA TEKERT ALMÁS CSIRKE (glutén,tej,tojás,cukormentes)

Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A csirkecomboktól leszedjük a bőrét, majd jól megmossuk, és besózzuk.
  2. Az almát megpucoljuk, és darabokra vágjuk.
  3. Egy tepsit vékonyan kiolajozunk.
  4. Fogjuk a csirkecombot, ráhelyezünk két darab almát, és betekerjük egy szalonnába, majd belerakjuk a tepsibe. Ezt egész addig csináljuk, amíg el nem fogy.
  5. Ha kész, akkor alufóliával letakarjuk, és kb. 35 percig puhítjuk.
  6. Majd levesszük az alufóliát, és 10-15 percig sütjük, míg szép piros színe nem lesz. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése