- 1 cs alacsony szénhidrát tartalmú penne tészta (250 g) - update
- 1 közepes fej kelkáposzta
- 1 fej karfiol
- 2 fej hagyma
- 1 ü zöldbab
- olaj
- 1 nagy pohár kefír
- 10 dkg reszelt sajt
- metélőhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- Elkészítés:
- A penne tésztát kifőzzük.
- A kelkáposztát és a karfiolt megfőzzük.
- A hagymát megpucoljuk és felaprítjuk. Olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadunk sót, borsot és pirospaprikát.
- Jól összekeverjük, majd ráöntjük a leszűrt zöldbabot.
- Összepirítjuk őket, majd hozzáadjuk a kifőtt tésztát. 4-5 percig együtt sütjük.
- Egy tepsi alját vékonyan kikenjük olajjal, majd a zöldbabos tésztát letesszük alulra. Erre rátesszük a karfiolt, majd a káposztaleveleket elosztjuk rajta.
- A kefírt kikeverjük a sajttal és a metélőhagymával, és leöntjük vele a tetejét. Megsütjük, míg szép színe nem lesz. Jó étvágyat!
2013. február 2., szombat
RAKOTT TÉSZTA ZÖLDSÉGES-SAJTOSAN (szénhidrát csökkentett)
Hozzávalók:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése