- 1 cs fusilli tészta (500 g)
- 1 szál kolbász
- 1 paradicsom
- 0,5 kg vegyes zöldség (fagyasztott)
- 2 dl tejszín
- 1 nagy pohár tejföl
- só
Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük.
- A zöldséget megpároljuk, majd félidőben a paradicsomot is hozzáadjuk, amit előtte felvágtunk darabokra.
- A kolbászt nagyon pici olajon megsütjük, majd a megpárolódott zöldséget hozzáadjuk, és együtt sütjük.
- A tejszínt a tejföllel kikeverjük, és ízlés szerint sózzuk, majd ráöntjük a zöldséges kolbászra.
- Rottyanásig főzzük.
- A tésztát egy nagy tálba tesszük, majd az egész masszát ráöntjük, és alapossan összekeverjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése