- 1 cs tarhonya
- 2 dl tejszín
- 1 nagy pohár kefír
- só
- pirospaprika
- 20 dkg fagyasztott zöldség
- 1 konzerv kukorica
- 1 paradicsom
- 20 dkg sajt
Elkészítés:
- A tarhonyát megfőzzük.
- A fagyasztott zöldséget megpároljuk, de közben hozzáadjuk a kukoricát és a paradicsomot, amit előzőleg apróra vágtunk.
- A tejszínt a kefírrel kikeverjük, majd hozzáadjuk a sót és a pirospaprikát.
- Ha a zöldség megpárolódott, akkor hozzáadjuk a tejszínes masszát.
- Rottyanásig főzzük, majd hozzáöntjük a kész tarhonyához.
- Alapossan összekeverjük.
- A sajtot apró kockákra vágjuk, majd ezt is hozzáadjuk, és ezzel is jól elkeverjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése