10 db csirkecomb
10 szelet bacon
15 dkg sajt
fél szál kolbász
olaj
só
10 szelet bacon
15 dkg sajt
fél szál kolbász
olaj
só
Elkészítés:
A csirkecombok bőrét leszedjük,jól megmossuk és besózzuk.
A kolbászt apró karikákra vágjuk, majd a sajtot is feldaraboljuk.
Fogunk egy csirkecombot,rátesszük a sajtdarabot,kolbászdarabot és betekerjük egy szalonnával, majd a tepsibe tesszük, majd sorba az összeset.
Meglocsoljuk olajjal, majd fóliával lefedve kb 40 percig puhítjuk,majd levesszük a fóliát és kb. 20 percig sütjük, hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat
A kolbászt apró karikákra vágjuk, majd a sajtot is feldaraboljuk.
Fogunk egy csirkecombot,rátesszük a sajtdarabot,kolbászdarabot és betekerjük egy szalonnával, majd a tepsibe tesszük, majd sorba az összeset.
Meglocsoljuk olajjal, majd fóliával lefedve kb 40 percig puhítjuk,majd levesszük a fóliát és kb. 20 percig sütjük, hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése