2013. március 19., kedd

TEJFÖLÖS SÜLT KRUMPLI

Hozzávalók:

1 kg krumpli
1 szál lecsókolbász
1 szál kolbász
1 nagy doboz tejföl
olaj
petrezselyem

grill fűszersó
2 db tojás

Elkészítés:
A krumplit jól megmossuk , majd négyfelé vágjuk.
A kolbászt és lecsókolbászt karikákra vágjuk, majd a krumplival együtt bele tesszük a tepsibe.
A tejfölből,olajból,petrezselyemből,sóból,grill fűszersóból és tojásból öntetet készítünk,jól kikeverjük, majd a kolbászos krumplira öntjük.
180 fokra előmelegített sütőben fólia alatt 40 percig puhítjuk,majd levéve a fóliát kb. 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése