2013. április 23., kedd

KARFIOLOS-SZEZÁMMAGOS FASÍRT GOLYÓK ÉS FASÍRT RÚD

Hozzávalók:
70 dkg darált hús
20 dkg karfiol

bors
pirospaprika
2 db tojás
fokhagymakrém
1 db hagyma
15 dkg sajt
szezámmag

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a karfiolt félig megfőzzük és a szezámmagon kívül mindent egy nagy tálba bele teszünk és alaposan össze gyúrjuk.
Majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk golyó formában és egy másik tepsibe pedig rúdba. ( lehet csak golyót,lehet csak rudat).
A tetejüket megszórjuk szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben szép barnára sütjük kb 20 - 30 perc alatt, de figyelni kell!
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése