2013. április 27., szombat

TEJFÖLÖS-ROZMARINGOS CSIRKECOMBOK ÉS SZÁRNYAK

Hozzávalók:
8 db csirkeszárny
10 db csirke felsőcomb
1 nagy pohár tejföl
rozmaring

olaj
bors
1 szál kolbász
reszelt sajt

Elkészítés:
A csirkeszárnyakról lepörzsöljük az esetleges tollpihéket, a combokról leszedjük a bőrt és alaposan megmossuk.
A tejfölből,rozmaringból,sóból,olajból,borsból egy masszát csinálunk, majd ráöntjük a csirkére.
Átforgatjuk benne, majd egy tepsibe rakosgatjuk.
A kolbászt feldaraboljuk , majd elhelyezzük azt is a tepsiben a csirkék között.
Majd megszórjuk reszelt sajttal.
Alufóliával letakarjuk és 30-40 percig puhítjuk,majd levesszük a fóliát és kb. 20 percig még sütjük,hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése