Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
5 dkg nyírédes
20 dkg zabpehely (apró szemű,kék zacskós-Lidl)
1 cs sütőpor
kb. 1 dl víz
20 dkg vaj
Krém:
2 cs puncs pudingpor
15 dkg vaj
4 dl tej
édesítő ízlés szerint
+ 1 db banán
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit egy nagy tálban alaposan kikeverjük, majd szilikonformába öntjük és kb 30-40 perc alatt megsütjük. (tűpróba)
A pudingot megfőzzük, majd ha félig meghűlt, akkor hozzáadjuk a vajat és kikeverjük vele.
A piskóta tetejére rakosgatjuk az előzőleg felkarikázott banánt, majd a krémet rátesszük és eloszlatjuk rajta.
Hűtőbe tesszük kb. 2-3 órára.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése